Yuki Boekhouden

Yuki is een online platform voor accountants waar de boekhouding op een goede manier kan worden bijgehouden. Ondernemers kunnen er documenten in aanleveren en verkrijgen actueel inzicht in de boekhouding.

Wij kunnen in dit platform op een efficiënte manier de boekhouding verwerken en controleren. Yuki geeft de mogelijkheid om alles centraal in één platform te houden overal en waar u ook bent. We kunnen meekijken en bijsturen waar nodig.

De Yuki way

Yuki is een online platform voor accountants waar de boekhouding op een goede manier kan worden bijgehouden. Ondernemers kunnen er documenten in aanleveren en verkrijgen actueel inzicht in de boekhouding. Wij kunnen in dit platform op een efficiënte manier de boekhouding verwerken en controleren. Yuki geeft de mogelijkheid om alles centraal in één platform te houden overal en waar u ook bent. We kunnen meekijken en bijsturen waar nodig.

Het enige wat u nodig hebt is een mobiele telefoon, e-mail of Dropbox/Google Drive. Hiermee kunt u de in- en verkoopfacturen online aanleveren in het gepersonaliseerde portaal van Yuki. Hierdoor hoeft u als ondernemer dus niet zelf te boekhouden of er verstand van te hebben. De documenten die u aanlevert worden automatisch geboekt waarna de medewerkers van Practical deze controleren en verwerken. In het platform kunt u de resultaten van uw bedrijf gemakkelijk en real-time inzien. Zo kunt u de debiteuren en crediteuren bijhouden, facturen versturen, salarisadministratie verwerken en de status van de BTW-aangifte nakijken.

Inzicht in uw onderneming
Practical voorop wat betreft boekhouden en accountancy
Doordat onze klanten real-time inzicht hebben in de cijfers kunnen zij de zaak sturen op feiten. Met behulp van de ons portaal en de yuki software heeft u als ondernemer bijna geen administratieve werkzaamheden meer.
Voorbereid op de toekomst
UBL wordt de nieuwe standaard
UBL is een computertaal die wordt gebruikt om digitale facturen tussen bedrijven uit te wisselen. Informatie wort automatische herken en u hoeft straks niet eens meer zelf te scannen.
Automatisch inboeken van facturen
Het enige wat u nodig hebt is uw telefoon
De documenten die u aanlevert worden automatisch ingeboekt waarna de medewerkers van Practical deze controleren en verwerken. In het platform kunt u de resultaten van uw bedrijf gemakkelijk inzien.

Benieuwd hoe we Practical in uw bedrijf integreren en u kennis kunnen laten maken met de yuki way?