Koppelingen

Wanneer je werkt met ons als kantoor en onze boekhoudsoftware is het mogelijk om ook externe oplossingen te koppelen. Zo is het bijvoorbeeld handig om een koppeling te hebben met jouw webshop, salarisadministratie of kassasysteem. Hieronder kun je alle mogelijke koppelingen bekijken informeer naar de mogelijkheden.

Integratie met Google Drive
Google Drive
Boekhouden kan nu nog gemakkelijker. Deel één van jouw Google Drive mappen met ons. Sla hier de documenten op die in de boekhouding verwerkt moeten worden en even later zijn ze verwerkt en automatisch als document in het archief opgeslagen.
ForecastXL
ForecastXL is de nieuwste generatie managementinformatie software. Met de data vanuit de online boekhouding kun je met ForecastXL managementinformatie genereren, (rolling) forecasts maken en automatische rapportages versturen!
iPhone & Android App
Om alles nog toegankelijker te maken hebben we een Iphone en Android App ontwikkeld. Even een bepaalde factuur raadplegen of een polis opzoeken? Dat kan nu eenvoudig vanaf je telefoon.
Teamleader
Met de koppeling tussen ons en Teamleader worden alle facturen en debiteurgegevens automatisch vanuit Teamleader geboekt in de online boekhouding. Daarnaast worden de betalingsgegevens ook automatisch gesynchroniseerd.
Hikashop
Reinder.eu heeft voor de Joomla Hikashop shopmodule een shop plug-in ontwikkeld waarmee verkoopfacturen automatisch worden geboekt in de online boekhouding.
Simplicate
Met de koppeling tussen ons en Simplicate worden alle facturen en debiteurgegevens automatisch vanuit Simplicate geboekt in de online boekhouding. Daarnaast worden de betalingsgegevens ook automatisch gesynchroniseerd.
CCV Shop Webshop
Verkoopfacturen die automatisch in de online boekhouding terechtkomen als je ze verstuurt. Voor iedereen met een CCV Shop webshop is dit mogelijk.
OpenCart
De koppeling zorgt dat bestellingen die in OpenCart op Verwerkt worden gezet automatisch geboekt worden in de online boekhouding. Hier heb je geen omkijken meer naar!
Prestashop Webshop
De koppeling zorgt dat bestellingen die in PrestaShop staan automatisch worden geboekt in de online boekhouding. Dit doorsturen gebeurt als de bestelling de status Payment Accepted of Remote Payment Accepted krijgt
MijnWebWinkel
De koppeling zorgt dat bestellingen die in MijnWebWinkel op betaald, verzonden of afgehaald staan automatisch worden doorgegeven aan je boekhouding. Binnen jouw boekhouding wordt een factuur voor deze bestelling aangemaakt.
WooCommerce
Verkoopfacturen die automatisch in de boekhouding terechtkomen als je ze verstuurt. Voor iedereen met een WooCommerce webwinkel is dit mogelijk.
Dation Dashboard
Met de koppeling tussen je boekhouding en Dation Dashboard kun je de gegevens van jouw debiteren en gefactureerde omzet exporteren. Voor de koppeling met de boekhouding heb je de module Advance nodig.
WinTax
Met de WinTax koppeling worden alle facturen en debiteurgegevens vanuit WinTax automatisch geboekt in de online boekhouding. Hiernaast haalt WinTax automatisch alle openstaande debiteurenposten op uit je boekhouding om zo eventuele aanmaningen te kunnen versturen.
ING Boekhoudkoppeling
Met de ING boekhoudkoppeling laat je volledig automatisch al je bankregels verwerken in de online boekhouding. Nooit meer downloaden en uploaden!
Visionplanner
Jaarrekeningen maken neemt veel tijd in beslag; spreadsheets, overtypen, controleren. Met de koppeling van Visionplanner automatiseren we dit proces.
MijnWebWinkel
Boekhouden kan nog gemakkelijker. Deel één van jouw Dropbox directories met ons. Sla hier de documenten op die in de boekhouding verwerkt moeten worden.
Rabobank
De service voorziet erin dat wij namens jou elke ochtend de laatste banktransacties bij de Rabobank ophaalt en ze klaar zet voor verwerking. Nooit meer zelf uploaden.
Magento
Verkoopfacturen van je webshop worden automatisch op de juiste plek gezet. De btw-aangifte is razendsnel geregeld. En op je smartphone zie je exact wat je hebt verdiend.
ABN Amro
Met de ABN Amro koppeling laat je volledig automatisch al jouw bankregels verwerken in de online boekhouding. Je hoeft zo nooit meer te downloaden en uploaden!
SEOshop
Verkoopfacturen die automatisch in de boekhouding terechtkomen als je ze verstuurt. Voor iedereen met een SEOshop webwinkel is dit mogelijk.
Visionplanner Cloud
Als je Visionplanner integreert met je boekhouding krijg je nog meer inzicht in de toekomstige ontwikkelingen binnen je bedrijf met heldere managementrapportages.
Kassatellen
Met het online kasboek van Kassatellen.nl kunnen ondernemers op dagelijkse basis de kas bijhouden en automatisch inschieten.
Nappkin
Nappkin is een compleet en geavanceerd restaurant POS systeem speciaal ontwikkeld voor de iPad. Dankzij de koppeling met Practical hoef je geen tijd of geld te besteden aan het inboeken van omzet- en kassagegevens: dit gaat volledig automatisch. Meteen bij het afrekenen of eventueel als dagelijkse verzamelboeking.
Speedbooks
Wil je ook op een eenvoudige en vooral betrouwbare manier inzicht hebben in de actuele financiële status van je onderneming? De automatische databasekoppeling tussen Practical en Speedbooks maakt dit binnen een handomdraai mogelijk.
Logo van Yuki Integratie Yoobi
Yoobi
De koppeling controleert om 07.00 uur en 13:00 uur de betalingen die Yuki heeft ontvangen en probeert die te matchen met de openstaande facturen in Yoobi.
WeFact
Door de naadloze integratie met Yuki worden debiteuren en facturen dagelijks verwerkt in de boekhouding. Het gebruik van WeFact en Yuki zorgt voor een hand-in-hand samenwerking waarbij zowel de ondernemer als accountant actueel inzicht hebben.
Logo van Un Till
UnTill
De koppeling haalt dagelijks gegevens uit de kassa op in een cloud based database. Vanuit de cloud database wordt de data automatisch in de Yuki boekhouding geschreven.
Logo van Yuki integratie van Payt
Payt
Op het moment dat je besluit gebruik te maken van Payt, dan koppelen we de diensten van Payt rechtstreeks aan Yuki. De software van Payt herkent automatisch of en welke debiteuren een herinnering moeten ontvangen.
Lightspeed
Met de koppeling tussen Lightspeed en Yuki is het mogelijk om bestellingen en facturen uit je Lightspeed webwinkel of Lightspeed POS kassasysteem automatisch door te zetten naar Yuki.
Logo van yuki integratie knab
Knab
Rekeninghouders van Knab Zakelijk kunnen met deze koppeling bankafschriften volledig automatisch laten inlezen in Yuki. Het handmatig verwerken of importeren van digitale bankafschriften is verleden tijd.
Logo van Yuki integratie Akti
Akti
De koppeling tussen Akti (CRM + ERP) en Yuki (boekhouding) combineert beide applicaties. Je beschikt op elk ogenblik over al je actuele boekhoudkundige gegevens. Je facturatie flow is geautomatiseerd en verloopt daarom vlot, snel en correct.
Automaat
Wanneer er een factuur gemaakt wordt in AutomaaT wordt deze automatisch geboekt in je Yuki boekhouding.
Logo van Yuki integratie Coachview
Coachview
Verwerk snel de opleidersboekhouding in de centrale boekhouding van je organisatie. Eens per dag stuurt de koppeling factuurdata, debiteuren, projectnummers en journaalposten uit.
Logo van Yuki integratie DataProfit
DataProfit
Met de koppeling DataProfit & Yuki is de horecaondernemer in staat om naast een overzichtelijk operationele dashboards ook financiële rapportages en dashboards te genereren vanuit één centrale Cloud omgeving.
Logo van Yuki integratie Comandi
Comandi
Met de koppeling is de financiële data uit je Yuki boekhouding automatisch beschikbaar in het Comandi Management Dashboard.
POS Kassasystemen
POS Kassasystemen levert betaalbare kassasystemen met gebruiksvriendelijke kassasoftware voor winkels en horeca. Met de koppeling worden automatisch alle verkopen vanuit de digitale kassa in de boekhouding geplaatst.
Logo van Yuki integratie Taurus
Taurus
De koppeling biedt de mogelijkheid om de financiële gegevens automatisch te verwerken in Yuki. Dit betreft de dagelijkse kasboekingen maar ook de facturen en nieuw aangemaakte debiteuren.